Edward Rietbergen
Edward Rietbergen
Osteopaat, BMETRIC Osteopathie

Edward Rietbergen (1971) is de behandelend osteopaat in onze praktijk. Hij studeerde in 1993 af als fysiotherapeut aan de Hogeschool voor Fysiotherapie in Nijmegen. In 1995 begon hij zijn opleiding osteopathie aan “the International Academy of Osteopathy” (I.A.O.).

Na het schoolexamen in 2000 deed hij voor zijn afstudeerthesis onderzoek naar de relatie tussen de beweeglijkheid van de hoge nekregio en de lage rug. In 2002 studeerde hij met lof af voor zowel de internationale jury in Gent voor het casuïstiek examen als voor de thesis. Een verkorte versie van de thesis is opgenomen in het Yearbook 2002 met de best beoordeelde thesissen van de I.A.O. Edward heeft tevens in de periode van 2002 tot en met 2004 gewerkt voor het I.A.O. Na een intensieve studie in Londen heeft Edward in 2005 een Universitaire graad in de osteopathie aan de Universiteit van Westminster behaald. Alleen samen met een zeer selecte groep osteopaten in Nederland heeft hij deze universitaire titel in de osteopathie.

In 2002 startte Edward in Maastricht zijn praktijk in osteopathie. Naast het dagelijkse werk in de praktijk volgt hij diverse bij- en nascholingen in de osteopathie.


Edward Rietbergen
Osteopaat
Marion Rietbergen
Marion Rietbergen
Secretaresse, BMETRIC Osteopathie

Bij aanmelding zult u Marion Rietbergen aan de telefoon krijgen. Marion zorgt voor de planning en administratie in onze praktijk. Wij hechten er veel waarde aan dat u een vertrouwde stem aan de telefoon krijgt in plaats van een antwoord apparaat.

Natuurlijk kan het ook wel eens zijn dat door korte bezigheden Marion niet direct de telefoon op kan pakken. Indien u teruggebeld wilt worden, laat u in dat geval een kort berichtje met uw telefoonnummer achter op de voice mail dan bellen wij u direct terug. Vanaf 2012 kunt u zich ook via de vernieuwde website aanmelden en een afspraak online boeken.

Marion Rietbergen
Secretaresse